Winkelwagen Geen producten

Kuisheidskooi Electro

Mystim-Pubic Enemy No1 Cock Cage elektro in transparant, zilver, goud en zwart. En nu ook de Mystim - Pubic Enemy No 2 Cock Cage transparant, deze heeft uitneembare geleide pads voor af en toe kuisheid zonder electro-prikkels.  
Kuisheidskooi.nl heeft deze uitstekende electro kuisheidskooien van het merk Mystim in haar assortiment opgenomen. Zowel man als vrouw wordt aangesproken door het luxe design van deze Mystim kuisheidskooien.


 


Bezig met laden...

Ben je toe aan iets meer, iets nieuws, dan het normale spel van Kuisheid ? Dan is de Mystim electro stimulatie een welkome aanvulling. De normale kuisheidskooi verhindert dat je partner een erectie kan krijgen. Hem plagen en seksueel opwinden kan dan heel verleidelijk zijn voor jullie beiden.
Bij een Chastity-cage met electro stimulatie kun je een stap verder gaan. Wanneer je partner de Mystim electro kooi draagt kun jij, door middel van de geleidende siliconen inzetten, electro stimulatie naar zijn penis sturen.
Het aanbrengen van de Kuisheidskooi is gemakkelijk: 
a. Plaats de verstelbare ABS balzakring om balzak en penis (politieboei schuifsysteem).
b. Plaats fixeerplaatje.  
c. Plaats de peniskooi.
d. Kijk of er afstandhouders nodig zijn. Nu kun je goed zien of en welke spacers je nodig hebt. Het mooie ontwerp van de balzakring zorgt voor veel gebruiksgemak, je hoeft immers niet te zoeken naar de juiste ring.
Er wordt een uitgebreid instructie boekje meegeleverd.

De elektro CB 6000 PUBIC ENEMY van Mystim heeft een electrobox nodig (2mm pinaansluiting). Heb je een andere Powerbox dan de Mystim dan heb je misschien een adapter nodig. Natuurlijk hoef je niet steeds alle electro mogelijkheden van de Mystim Public Enemy te gebruiken. Maar het gegeven dat je deze E-stim functies tot je beschikking hebt zal zeker de BDSM kuisheids-sessies intensiveren.
Deze peniskooi laat zich ook wat langer achtereen dragen, hij is lichtgewicht en heeft een opening om te urineren. Kortom niets staat het upgraden van je geboeide en vrijheid-beperkende liefdesspel in de weg. Laat je meevoeren naar ongekende nieuwe sensaties.

Urethra play

De  Pubic Enemy Cock Cage is  er nu met een urethra sound: de Pubic Enemy No 2.
Deze transparante versie van Public Enemy met E-stim functie geeft je goed zicht op de penis, wanneer deze vastgepind en opgesloten zit. Het krijgen van een erectie is niet aan te bevelen, zeker niet wanneer jij stroomstootjes toe gaat voegen.

Kom je door een detectiepoort en draag je de Public enemy zorg dan dat je de peniskooi draagt met een plastic slot in plaats van het metalen slotje (meegeleverd).


Onderdelen
De onderdelen van de diverse kuisheidskooien (CB-X, BON4,ESCWToys, PUBIC ENEMY ) worden in principe allemaal meegeleverd. De plastic slotjes  gaan echter  maar 1 Kuisheidssessie mee en moeten dan doorgeknipt worden. Deze moet je dus af en toe opnieuw aanschaffen, daarvoor hebben we zeer voordelige plastic slotjes met spannende teksten. Ook verkopen we hier eenvoudige metalen hangslotjes.
Vergewis je er dus van dat wanneer de drager op (zaken)reis of vakantie gaat de kuisheidskooi is voorzien van een plastic slot, om genante situaties rondom detectiepoortjes te voorkomen. 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops