Winkelwagen Geen producten

Kuisheidskooi Metaal

Metalen peniskooien voor beginners en gevorderden. Van Roestvrij staal tot chroom uitvoering. Met penisplug of anaal plug.
Natuurlijk is het zo dat een (geborsteld) metalen kuisheidskooi langer mee zal gaan dan een chromen versie. Metaal is immers massief , dit in tegenstelling tot chroom, dit is een legering.
Op deze plaats vind je goedkope en erg dure Chastity-cages. Elk met eigen specifieke kenmerken en gebruiksmogelijkheden.
 


  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Wat is nou de beste keus?

De grote verscheidenheid aan peniskooien, en de diverse variaties daarin, maken de vraag: Wat is nou de beste keus op het gebied van mannelijke kuisheid”, heel moeilijk  te beantwoorden.
De één zal liever voor de stalen versie gaan (soms ingegeven door het beschikbare budget) en de ander voor siliconen of polycarbonaat.
Over het algemeen zijn metalen peniskooien comfortabel en gemakkelijk in gebruik. De keuze voor een bepaalde kuisheidskooi is vaak erg persoonlijk. En dat zou ook precies de vraag moeten zijn die gesteld  wordt: “Wat zijn mijn wensen, waar moet mijn kuisheidskooi aan voldoen”. Denk hierbij aan gebruiksgemak, levensduur, hoe en wanneer ga ik hem gebruiken en uiterlijk en uitvoering.
 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops