Winkelwagen Geen producten

Penisplug

Een penisplug heb je in vele soorten en maten. Niet bij iedereen zal de penisplug goed blijven zitten, de pisbuis zal namelijk altijd proberen het ding eruit te werken. Daarom zijn veel penispluggen voorzien van een ring die je achter je eikel schuift. Hole Through Grooves Penis plug, Silicone Cum-Thru Barbell Penis plug.
De verscheidenheid in penispluggen is enorm, zo zijn er de kleine spermastoppers en de Prince’s Wand en een heleboel lengte en breedte maten daartussen.
De Gates of Hell penisplug met zijn metalen ringen en zijn evenknie de Penisplug met sadistische cockring.
Het urethra spel kan met een van onze penispluggen naar hartenlust beoefend worden.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Hou je verstand er bij !

Ben je nieuw in het urethra spel ?

Begin dan met een kleine siliconen en gladde penisplug, gebruik voldoende glijmiddel, bijvoorbeeld de K-Y steriele glijgel. Bouw het gebruiken van langere en bredere penispluggen langzaam op. Bevalt het Urethra spel dan kun je het uitbreiden en ook de buitenkant van je penis erbij betrekken en overgaan naar metalen Pluggen in combinatie met een sadistische cockring. Controleer je pluggen en sounds geregeld op beschadigingen. Jouw veiligheid en gezondheid moeten voorop blijven staan, dus blijf alert en voorzichtig.

Gebruik je de penisplug voor de eerste keer ?

Voordat je een nieuw aangeschafte penisplug, ongeacht of hij van siliconen of metaal is, gaat gebruiken dien je deze nauwkeurig te controleren op beschadigingen. Gebruik glijmiddel dat geschikt is voor de gekozen penisplug. Dus bij een siliconenplug een glijmiddel op waterbasis nemen.

Klaarkomen met een penisplug

Natuurlijk kun je klaarkomen terwijl je een penisplug draagt, maar dan moet je wel een holle versie geplaatst hebben. Bij een gesloten penisplug zul je deze absoluut moeten verwijderen. Dit verwijderen kun je helemaal inpassen in het urethra spel.

Hygiëne is belangrijk

Bij het Urethra spel en het inbrengen van een penisplug of sound is het erg belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Het in te brengen object dient schoon en steriel te zijn, gebruik dus een ontsmettende Toy-cleaner, bijvoorbeeld Mister B CLEAN.  Was je handen en je penis zorgvildig. Voor extra hygiëne kun je chirurgen handschoenen dragen. Gebruik eventueel een nieuwe tube glijmiddel, zodat je zeker weet dat er geen bacteriën op het glijmiddel zitten. Je kunt natuurlijk ook een steriel glijmiddel gebruiken, zoals K-Y glijmiddel of instillagel. Bij gebruik uit een pot glijmiddel  dien je altijd te werken met een spatel of iets dergelijks, die je slechts eenmaal  indoopt en daarna een nieuwe spatel gebruikt. Ook zo blijft de hygiëne gewaarborgd.

  

Tip !

Gebruik Instillagel glijmiddel het voordeel hiervan:
Het vullen van de urethra met gel voor het inbrengen van de plug opent het geplooide weefsel van de urethra; hierdoor vermindert de kans op weefselbeschadiging.
Instillagel heeft een plaatselijk verdovende werking.
Instillagel heeft een desinfecterende werking: minder kans op infectie bij het inbrengen van de plug.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops