Winkelwagen Geen producten

Penis- en balring

Een Cockring of Penisring van RVS, TPR, Rubber en leer en van diverse merken, zoals mister B en Oxballs, Malesation, Rimba, bij Kuisheidskooiwinkel vind je Penis en Ballringen van vele bekende en minder bekende merken. Een jelly penisring wordt vooral gebruikt om de penis in erectie te houden bij normaal seksueel verkeer. Cockringen van metaal, leer en staal worden vaker toegepast bij het BDSM spel.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Hoe gebruik je een cock ring of penis ring

Verreweg de meeste Cock en Ballringen zijn gemakkelijk te plaatsen. Het blijft belangrijk dat de penisring een goede pasvorm heeft, d.w.z. hij mag absoluut niet zó strak zitten dat je penis afgekneld wordt. Gebruik bij het plaatsen altijd glijmiddel, hierdoor wordt het plaatsen een stuk gemakkelijker en verleng je de levensduur van flexibele penis en balringen aanzienlijk. Immers je hoeft niet te sjorren om hem op de juiste plek te krijgen.

De enige juiste manier om een penisring te plaatsen is wanneer je een slappe penis hebt. Dan glijdt de penisring gemakkelijk over je eikel naar je penisbasis (tegen je onderbuik). Wanneer je een erectie krijgt gaat de ring steeds strakker zitten. Let er hierbij op dat de cockring niet té strak gaat zitten. Het moet steeds comfortabel blijven aanvoelen.

Het plaatsen van een Penis en Ball ring is iets ingewikkelder, immers nu is er sprake van dat de  ring ook om je balzak zit.  Ook een Cock en Ballring moet geplaatst worden bij een slappe penis. Het gebruik van een glijmiddel is hierbij erg handig. Plaats eerst de ballring om je ballen  (laat één testikel door de ring zakken, gelijk gevolgd door de tweede) de penis ballring zit nu om je balzak. Plaats nu je eikel door de ring (penis moet nog steeds slap zijn) gevolgd door de gehele penis. Het gebruik van voldoende glijmiddel maakt dit alles veel gemakkelijker, dan glijdt de penis als vanzelf op de goede plaats.

Wij adviseren om bij gebruik van een penis of cockring, deze eerst een paar keer te plaatsen, als oefening,  zodat je al een beetje vertrouwd bent met het aanbrengen wanneer je de ring daadwerkelijk nodig hebt. Cockringen zijn bedoeld om de bloedafvoer wat te belemmeren, zodat je penis iets in omvang en lengte toe lijkt te nemen, een iets rodere kleur krijgt, sterk geaderd wordt en steviger. Dit alles betekent óók dat je een penisring (welke materiaal dan ook) nooit langer dan ongeveer een half uur achtereen moet dragen. Het is natuurlijk prima om, nadat de penis bloedtoevoer weer helemaal genormaliseerd is, de cockring  opnieuw te plaatsen en hem nogmaals te gebruiken.

Het kan voorkomen dat je een penis ring hebt die gewoon té strak zit.  Tekenen hiervan zijn:  A. Een erg  rode of blauwachtige kleur van je penis. B. Een duidelijke insnoering van je penis ter hoogte van de ring. C. Als je pijn ervaart of ander ongemak voelt.  Het dragen van een te kleine maat of te hard materiaal  kan schade veroorzaken aan je penis en je algehele gezondheid. Verwijder  gelijk deze penisring en gebruik een grotere maat en of ander materiaal. Niet elk lichaam reageert op de zelfde manier, ga op een verantwoorde manier met je lichaam om.
 

Hoe bepaal je de maat voor een Penis ring

Voor het bepalen van je penis ring maat moet je een erectie hebben, oftewel een stijve.  Zorg dat je een meetlint bij de hand hebt.
Meet zorgvuldig de omtrek aan de basis van je penis (net boven je ballen) Je weet nu de omtrek , maar je hebt natuurlijk de doorsnede nodig, immers met de doorsnedemaat koop je een penisring. 
Je deelt de omtrek door 3.14 de uitkomst hiervan is de diameter.
Bijvoorbeeld: is je penis in omtrek 130mm, dan is de rekensom 130 : 3.14 = 41mm.
Dit is afgerond, jij bepaald uiteindelijk de aan te schaffen maat. 

Hoe bepaal je de maat voor een Penis- en Bal ring

Bepaal de plaats voor een penis en balzakring, terwijl je een erectie hebt. Voel met je hand waar je de ring moet plaatsen. Dit is zover mogelijk naar achteren tegen je lichaam aan. Pak nu het meetlint en meet de omtrek nauwkeurig op. De gemeten omtrek moet omgezet worden naar de doorsnede, immers een cock en ballring koop je in doorsnede maten. Dit doe je door de omtrekmaat van penis en balzak te delen door 3.14. Bijvoorbeeld: totale omtrek is 15cm, dan is de rekensom 150 : 3.14 = 48mm.  Bepaal aan de hand hiervan de door jou gewenste ringmaat.

Een metalen penisring is niet voor beginners

Ringen van metaal of andere harde ringen worden niet aangeraden voor beginners. Ben je nog niet zo bekend met het gebruik van penis en balzakringen wees dan zeer voorzichtig met het gebruik van hardere ringen. Sowieso is het omdoen van een bv. Metalen ring moeizamer, omdat deze niet flexibel is en dus niet meegeeft. Dit kan sneller problemen geven wanneer je hem snel wilt afdoen. Is de gekozen ring te klein dan laat hij zich minder gemakkelijk verwijderen dan een flexibele ring.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops