Winkelwagen Geen producten

Ballstretcher

BDSM Ballstretchers van siliconen en TPR of RVS,  Ballstretchers van leer of verchroomd metaal. Er zijn Ballstretchers die zelf het gewicht hebben en er zijn Ball Toys die bevestigingsmogelijkheden hebben om extra gewicht toe te voegen en combinaties hiervan.
De Ballstretcher is bedoeld om je balzak te verlengen, eenmaal geplaatst rust hij op je ballen en kan zo, mede eventueel geholpen door extra gewichten, je balzak uitrekken. Dit kan een pijnsensatie geven en je orgasme intensiveren.  Dit maakt de balzakstretcher tot een gewild BDSM Ball Toy.
 


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Cock and ball stretchers for BDSM play
Gently tugging, stretching and restricting the balls is an extremely arousing experience for most men, especially when rhythmically performed alongside penile massage. Our range of ball stretchers and dividers enable focussed scrotal stimulation during solo and shared play, providing scintillating pleasure and intensified orgasms.

Hoe bepaal je de maat voor een Penis- en Bal ring

Bepaal de plaats voor een penis en balzakring, terwijl je een erectie hebt. Voel met je hand waar je de ring moet plaatsen. Dit is zover mogelijk naar achteren tegen je lichaam aan. Pak nu het meetlint en meet de omtrek nauwkeurig op. De gemeten omtrek moet omgezet worden naar de doorsnede, immers een cock en ballring koop je in doorsnede maten. Dit doe je door de omtrekmaat van penis en balzak te delen door 3.14. Bijvoorbeeld: totale omtrek is 15cm, dan is de rekensom 150 : 3.14 = 48mm.  Bepaal aan de hand hiervan de door jou gewenste ringmaat.

Een metalen penisring is niet voor beginners

Ringen van metaal of andere harde ringen worden niet aangeraden voor beginners. Ben je nog niet zo bekend met het gebruik van penis en balzakringen wees dan zeer voorzichtig met het gebruik van hardere ringen. Sowieso is het omdoen van een bv. Metalen ring moeizamer, omdat deze niet flexibel is en dus niet meegeeft. Dit kan sneller problemen geven wanneer je hem snel wilt afdoen. Is de gekozen ring te klein dan laat hij zich minder gemakkelijk verwijderen dan een flexibele ring.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops