Winkelwagen Geen producten

Penis- en Bal Toys

Een Ballstretcher, Penisplug, Penisring en Mannen vibrator van merken als Oxballs, Mister B, Strict Leather, HG,  Rimba, Hot Octopuss vallen bij Kuisheidskooiwinkel allemaal onder de noemer PENIS- EN BAL TOYS.
De Bullring 1 Tar, Combi Cockring & Ballstretcher en balzakstretcher Impaler zijn goede voorbeelden van wat er vandaag de dag allemaal is te krijgen is om al je behoeften te bevredigen.
Ongeacht of je alleen wilt spelen, het wilt inpassen in je BDSM spel of je erectie en orgasme wilt versterken tijdens de seks.
Wij hebben een enorm aanbod (zeer vriendelijk geprijsde) Penisringen, Penispluggen en Cock en Ball Toys.
 


Ballstretcher
Ballstretcher
Penisstretcher
Penisstretcher
Penis--en-balring
Penis- en balring
Penisplug
Penisplug
Mannen-vibrator
Mannen vibrator
Vulcan-Masturbators
Vulcan Masturbators
Electro-sex-speeltjes
Electro sex speeltjes
 

Ballstretcher

BDSM Ballstretchers van siliconen en TPR of RVS,  Ballstretchers van leer of verchroomd metaal. Er zijn Ballstretchers die zelf het gewicht hebben en er zijn Ball Toys die bevestigingsmogelijkheden hebben om extra gewicht toe te voegen en combinaties hiervan.
De Ballstretcher is bedoeld om je balzak te verlengen, eenmaal geplaatst rust hij op je ballen en kan zo, mede eventueel geholpen door extra gewichten, je balzak uitrekken. Dit kan een pijnsensatie geven en je orgasme intensiveren.  Dit maakt de balzakstretcher tot een gewild BDSM Ball Toy.

Penis- en balring

Een Cockring of Penisring van RVS, TPR, Rubber en leer en van diverse merken, zoals mister B en Oxballs, Malesation, Rimba, bij Kuisheidskooiwinkel vind je Penis en Ballringen van vele bekende en minder bekende merken. Een jelly penisring wordt vooral gebruikt om de penis in erectie te houden bij normaal seksueel verkeer. Cockringen van metaal, leer en staal worden vaker toegepast bij het BDSM spel.

Penisplug

Een penisplug heb je in vele soorten en maten. Niet bij iedereen zal de penisplug goed blijven zitten, de pisbuis zal namelijk altijd proberen het ding eruit te werken. Daarom zijn veel penispluggen voorzien van een ring die je achter je eikel schuift.

Mannenvibrator

Er zijn verschillende soorten vibrators voor mannen. Er zijn mannen vibrators in de vorm van een ring die je aan de basis van de penis schuift. Aan die penisring zit een vibrerend element bevestigd. Deze penisring vibrator kan tijdens het masturberen worden gebruikt maar ook tijdens seks met een partner. De ring zorgt ervoor dat je erectie langer aanhoudt.
Ook is er de Pulse II mannenvibrator in twee uitvoeringen, de Solo en de Duo. De Pulse II vibrator is ook zeer geschikt voor als je een erectie probleem hebt.
Dan hebben we nog de Monkey spanker die op een hele speciale manier langs eikel en/of penis vibreert.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops