Winkelwagen Geen producten

Huismerk

Nu je hier bent aangeland, denk je er waarschijnlijk over om je penis van zijn vrijheid te beroven, zodat het moment van het hebben van een erectie en het mogen klaarkomen kan worden gecontroleerd. Voor alle duidelijkheid we bedoelen hier "absolute vrijheidsberoving", oftewel afgedwongen kuisheid. In de prakrijk betekent dit het dragen van een peniskooi, zodat je de penis niet kunt aanraken en geen erectie kunt krijgen. De periode(s) van het dragen van een peniskooi bepaal je zelf in samenspraak met degene die jou deze verplichting oplegt.
Het dragen kan ook ingepast worden in het voorspel, of toegepast worden als een vorm van straf. Het is natuurlijk ook mogelijk om een peniskooi voor langere tijd (dagen tot zelfs weken) te dragen. Hou hier rekening mee bij het kiezen van de kuisheidskooi.

Wij hebben kuisheidskooien van leer, beter toepasbaar tijdens het (voor)spel, en metalen, siliconen en ABS, deze kunnen in zijn algemeenheid wat beter over langere periodes worden gedragen.

Kuisheidskooi.nl heeft een groot aanbod kuisheidskooien van verschillende soorten materiaal zoals metaal, silicone en plastic (ABS), de kuisheidskooien zijn van een uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.


Kuisheidskooi-ABS
Kuisheidskooi ABS
Kuisheidskooi-leer
Kuisheidskooi leer
Kuisheidskooi-Metaal
Kuisheidskooi Metaal
Kuisheidskooi-Silicone
Kuisheidskooi Silicone
Kuisheidskooi-Electro
Kuisheidskooi Electro
Kuisheidskooi-Onderdelen
Kuisheidskooi Onderd..
Kuisheidsgordel-metaal
Kuisheidsgordel metaal
 


Bezig met laden...

Een goede pasvorm bereiken

Heb je eenmaal de beslissing genomen om voor een Kuisheidskooi te kiezen, dan is stap 1 het kiezen van de voor jou meest geschikte peniskooi. Er is veel keus in stijl en vorm, en natuurlijk vind je de ene kooi mooier dan de andere, maar het moet er eigenlijk alleen om gaan, welke kooi het beste aansluit bij jouw lichaam.
Om dat uit te vinden zijn er 3 belangrijke maten nodig om je keuze te bepalen. Namelijk: De lengte van je penis in slappe toestand, de diameter van je slappe penis en de diameter van je penis en ballen ter hoogte van je onderbuik.
Aangezien dit voor de meesten toch wel onbekend terrein is, leggen we het hieronder uit.

Het meten

Voordat we beginnen met meten nog even een korte uitleg. Kuisheidskooien kunnen gemaakt zijn van metalen staven, of min of meer gesloten peniskooien van siliconen, hard plastic of metaal. In principe bestaan ze uit drie hoofdonderdelen te weten: De Penis en balring, de peniskooi en het slot. Het slot kan bestaan uit een hangslotje of een ingebouwd slot. Voorts zijn er nog kuisheidskooien met veiligheidsschroeven, hiervoor heb je de meegeleverde schroevendraaier nodig.


De basisring
De balzakring maat bepalen is erg belangrijk bij het aanmeten van de juiste kuisheidskooi. Je kunt dit gemakkelijk bepalen, koop enkele goedkope balzakringen en kijk welke goed en comfortabel zit.
De ring wordt gedragen rondom zowel je penis als je balzak (duw je ballen één voor één door de ring gevolgd door de slappe penis, gebruik eventueel glijmiddel). Heb je de juiste ringmaat gevonden, dan zit deze comfortabel, maar niet te ruim.
Begin met de grootste door jou bestelde ringmaat, je kunt ruwweg je maat al bepalen, door een touwtje om penis en balzak te knopen en de lengte hiervan om te zetten naar de doorsnede.
Dit is: uitkomst van lengte gedeeld door 3.14. Bijvoorbeeld: omtrek = 14cm gedeeld door 3.14 = 44mm. Denk je dat je de juiste maat hebt gevonden, dan moet je vinger tussen scrotum en ring passen tot het eerste vingerkootje.
Draag deze ring nu een dag of drie om zeker te weten dat hij niet te strak zit en dus schade aan kan richten, de bloeddoorstroming moet altijd goed zijn. Neem in geval van te strak een ruimere ring.
Neem rustig je tijd bij het kiezen van de juiste kuisheidskooi en ring, uiteindelijk is dat goedkoper dan overhaast een beslissing nemen en een kooi aan te schaffen die geen goede pasvorm voor jou heeft.
Draag de ring eerst gedurende je dagelijkse bezigheden, terwijl je slaapt, tijdens het douchen en sporten. Is de door jou gekozen ring comfortabel te dragen gedurende een langere periode dan is de pasvorm goed.
Je weet nu uit welke kuisheidskooien je kunt gaan kiezen (die moet in elk geval een ringmaat hebben die past bij jouw balzak ringmaat.Penis Lengte
“Size matters” oftewel, de maat van je penis en die van de aan te schaffen peniskooi moeten met elkaar overeen komen. Hierbij moet je uit gaan van de echte maat van je penis in volledig ontspannen toestand.
Op deze foto is ervan uitgegaan dat je meet vanaf de onderzijde van je penis, daar waar de penis overgaat in je balzak. Let op dat je niet opgewonden raakt, zelfs niet een beetje, want dit vertekent de maat zomaar met één centimeter of zelfs meer.
Trekt jouw penis zich vaak terug in je scrotum dan moet je niet op dat moment meten. Overschat ook niet jouw penis lengte in volledige rust, maar noteer de eerlijke meetwaarde.
De penis in ontspannen toestand is de ene keer wat groter dan de andere keer, warmte en kou en meer van dat soort zaken beïnvloeden de lengte van je slappe penis. De gedachte alleen al aan je penis doet deze bij menig man toch iets groeien, zonder dat je eigenlijk kunt spreken van een beginnende erectie.
De penis in ontspannen toestand is uitermate flexibel en varieert geregeld in lengte en omvang. Het daadwerkelijke meten van je penis en de daarmee gepaard gaande gedachten en aanrakingen zorgen bijna altijd voor iets vertekende maten.
Vaak is het zo dat je de te bestellen kuisheidskooi iets kleiner kunt nemen dan de maten aangeven. Een te grote peniskooi vergroot de kans op een ongewenste ontsnapping van je penis, zodat de kuisheid niet langer gegarandeerd kan worden.
In de praktijk is het zo dat een goed passende kuisheidskooi geen enkele groeimogelijkheid van je penis toestaat. Maar een goede maat peniskooi mag niets van je penis en scrotum afknellen.Diameter
De diameter van je penis is minder belangrijk voor de maat van je kuisheidskooi dan voor de balzakring. Maar toch, kies je een te ruime peniskooi dan heeft jouw penis groeimogelijkheden.
Kies je hem te nauw dan zal je penis de ventilatiegaten opvullen. Dit lijkt lelijk en het slotje kan dan je huid raken en zelfs gaan irriteren.
Dus hou bij de keuze van een peniskooi voldoende rekening met de ruimte die de schacht biedt ten opzichte van je penis.
Maat bepalen doe je door de omtrek te meten en die uitkomst te delen door het getal 3.14. Bijvoorbeeld omtrek = 10cm gedeeld door 3.14 geeft doorsnede van 31mm.

De juiste kuisheidskooi kiezen

Je weet inmiddels je maten, dan is het nu tijd om te gaan shoppen. Het beste kun je beginnen met een instapmodel, niet te duur, zodat je kunt ontdekken of een kuisheidsbeperking voor jou geschikt is. Verwacht van deze goedkope kuisheidskooien geen technische hoogstandjes, de pasvorm zal minder veelzijdig zijn. Maar het geeft je wel waardevolle richtlijnen om je keus voor een duurdere uitvoering helpen bepalen.
 
Metaal, plastic of siliconen.
De keuze voor een goedkope kuisheidskooi betekent soms minder uitgebreide pasvormen. Een redelijke uitzondering op die regel betekent ons huismerk ESCW, dit assortiment met verschillende pasvormen is redelijk uitgebreid en omvat diverse materialen.
Sommige van de goedkope kuisheidskooien zijn voorzien van diverse Basis (penis en balzak)ringen en zijn dus behoorlijk toegespitst op de veeleisende consument.
Kort samengevat komt het er op neer dat je ook in het lagere segment een kuisheidskooi kunt vinden die precies voldoet aan al jouw BDSM chastity wensen. Zorg er in elk geval voor dat de lengte van de peniskooi goed is, en neem eventueel een wat te ruime diameter van de peniskooi voor lief. Dit natuurlijk wel in de juiste verhouding.
Kuisheidskooien van plastic of siliconen zijn ook te dragen wanneer je door detectiepoortjes moet, gebruik dan wel een plastic slotje, een hangslot van metaal zal namelijk wel gedetecteerd worden.
Voor siliconen en sommige plastic peniskooien geldt wel dat je huid er in sommige gevallen een beetje aan kan ‘kleven’, dit kun je een beetje voorkomen door te zorgen dat het materiaal beter glijdt. Dit lukt vaak door een minieme hoeveelheid talkpoeder met je vinger aan te brengen aan bijvoorbeeld de balzakring van de peniskooi.
Roestvrij staal.
Ook hiervoor geldt dat ze er zijn in veel verschillende uitvoeringen van voordelig tot het duurdere segment. Van bijna geheel gesloten tot meer opener versies.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops