Winkelwagen Geen producten

The Curve

Zoals de naam "The Curve" al doet vermoeden valt deze grootste peniskooi uit de CB-X serie op door zijn fraaie curves en dito belijning. De huidige versie, zoals de Curve nu op de markt is, is net als de andere CB-X peniskooien nog comfortabeler om te dragen, de (slot)pinnen zijn nu van het lichaam af gericht. Met zijn kooilengte van 9,52cm en een Ø van 3,81cm is dit een ruime peniskooi. Nu nog alleen in de transparante versie verkrijgbaar. Ook deze kuisheidsgordel is onder kleding te dragen, erg strakke broeken kunnen echter een probleem geven. Voor de rest is deze Curve net zo functioneel en opwindend dan de rest van CB-X.


 


Bezig met laden...
€ 129,95
€ 114,95
 

CB-X The Curve


Het toepassen van geheel onthouding was in de oudheid al bekend en probeerde men er al iets op te verzinnen. Ging het vroeger voornamelijk op het rein en kuis houden van de vrouw, in deze moderne tijd vinden we het soms ook heel wenselijk om de man uit te rusten met een kuisheidskooi. Eén en ander gebeurt nu vooral in een BDSM spel, zodat bijvoorbeeld de seksuele opwinding over meerdere dagen opgebouwd kan worden.
De meeste peniskooien worden afgesloten met een slot, degene die de sleutel in zijn of haar bezit heeft, heeft dus de controle over het seksuele gedrag van de drager. Het dragen van een peniskooi verhindert de man om zijn penis aan te raken en of te stimuleren, masturberen is onmogelijk. Nadat de diverse CB-X peniskooien gelanceerd waren en vol enthousiasme werden ontvangen, bleek er toch nog één te missen. Namelijk "The Curve", deze is speciaal ontworpen voor de groter geschapen man.
De meeste onderdelen van de Curve zijn uitwisselbaar en identiek aan de onderdelen van de andere CB-X modellen. Alleen de peniskooi van de Curve is beduidend groter, te weten: de peniskooi lengte is 9,52cm en de doorsnede is 3,81 cm.
Vooralsnog is de Curve alleen nog maar verkrijgbaar in de transparante versie.
 

Hoe weet ik of de Curve mij past

Daarvoor is het nodig om je penis maat te bepalen. Meet de penis in volledig ontspannen toestand vanaf het schaambeen tot het topje van de eikel. Trek van de penismaat de dikte van de balzakring en de balzakruimte af, vergelijk de gevonden maat met de maat van de peniskooi van de curve en je weet of de curve voor jou geschikt is.

Hoe onderhoud ik mijn CB-X Curve peniskooi

Hygiëne is bij het dragen, van welke peniskooi dan ook, erg belangrijk. Zeker wanneer je, zoals in dit geval de Curve gedurende langere tijd wilt gaan dragen.
Er is natuurlijk een verschil tussen de CB-X Curve reinigen terwijl je hem draagt, en de peniskooi grondig reinigen voordat je hem opbergt.
Wees altijd zeer secuur, hygiëne is zeer belangrijk bij langdurig dragen.
Reinigen tijdens het dragen, doe je het gemakkelijkst tijdens de dagelijkse douchebeurt. Door de ventilatie sleuven kun je gemakkelijk water en zeep laten vloeien, gebruik eventueel een zachte tandenborstel om moeilijk bereikbare plaatsen aan de kuisheidskooi te reinigen (bv. waar onderdelen samenkomen). Daarna alles grondig afspoelen en voor zover mogelijk goed drogen. Gebruik eventueel ook de onder beschreven spray.
Reinigen voor het opbergen is ook erg belangrijk, want je wilt zeker geen voedingsbodem voor bacteriën hebben. Ga hier net zo te werk als bij de douchebeurt, met dien verstande dat je penis er dan niet in zit en de onderdelen los liggen. Eenmaal goed gewassen is het zaak om de kooi goed te desinfecteren, gebruik hier voor een goede, ontsmettende Cleaner. Bijvoorbeeld MisterB clean dit is een gebruiksklare oplossing in een handige sprayflacon die werkt antimicrobieel tegen bacteriën, schimmels en virussen. DGHM / VAH getest en goedgekeurd. Mister B Clean is een multifunctionele all round cleaner, desinfecteert kunststoffen, metalen, rubber en latex toys binnen een paar seconden. Tast leren en rubberen kleding niet aan. Water oplosbaar en met een huidvriendelijke pH-waarde.

Wanneer de ontspannen penis toch ontsnapt

Soms kan het toch nog voorkomen dat het lukt om de penis uit de peniskooi te halen. Hiervoor is natuurlijk een oplossing en wel in de vorm van "Points Of Intrigue" (kortweg POI). Dit is een zeer effectief onderdeel dat geplaatst wordt voor de peniskooi. Bijkomend voordeel zijn de puntjes op de schijfjes, die zorgen bij opkomende erectie voor een prikkelende sensatie. De P.O.I.-set bestaat uit 3 verschillende diepte maten, alle drie voorzien van punten voor extra stimulatie. Klik hier om CB-X onderdelen te bestellen.

Kan ik met de CB-X Curve reizen

Gelukkig wel, je sleutelhouder zal er blij mee zijn wanneer je op reis bent en hij of zij kan er zeker van zijn dat je ook nu zult voldoen aan de kuisheidsplicht. Met de Curve kun je door detectiepoortjes zonder dat deze afgaan, het materiaal is immers kunststof. Het enige dat je moet doen voor deze kuisheidssessie, is het metalen slotje vervangen voor zijn plastic variant. Deze plastic slotjes kun je eenmalig gebruiken. Je klikt ze vast bij aanvang en om je penis te bevrijden moet je het slotje doorknippen.
Doordat het genummerde slotjes zijn (en de keyholder het nummer heeft genoteerd) kun je niet sjoemelen. Je kunt nu gewoon door het detectie poortje op het vliegveld zonder dat de alarmbellen gaan rinkelen.
Wij verkopen de originele CB-X slotjes en de goedkopere versie, deze is even doeltreffend, beide zijn voorzien van pakkende en uitnodigende teksten. Klik hier voor slotjes.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops