Winkelwagen Geen producten

CB6000

Net als de andere CB-X kuisheidskooien zijn  ook de CB6000 en de CB6000S ervoor gemaakt om de mannelijke kuisheid te waarborgen op een prettige en bovenal veilige manier. Je kunt hier kiezen uit doorzichtige modellen en modellen met een printje, of zelfs met een chroom design, Dus hecht je eraan of vind je het spannend om je penis te kunnen blijven zien, dan is een Transparante uitvoering wellicht voor jou de ideale keus. Maar hul je jezelf graag in camouflage kleding, dan laat je je 'wapen' natuurlijk bewaken door een chastity-cage in dezelfde stijl. Of hou je meer van de natuurlijke look van hout, wat je ook voor versie kiest je bent steeds overtuigd van de kwaliteit van je kuisheidskooi.


 


Bezig met laden...
€ 119,95
€ 104,95
 
€ 119,95
€ 104,95
 
€ 119,95
€ 104,95
 
€ 129,95
€ 114,95
 
€ 121,95
€ 111,95
 
€ 42,95
€ 37,95
 
€ 42,95
€ 37,95
 

CB6000 peniskooien

De CB6000 kooi bestaat er in 2 maten, te weten de CB6000 en de CB6000S.
De CBX6000 is met zijn peniskooi afmeting van 8,52cm en een Ø 3,49cm, de grootste van de 2.
De CBX6000S is iets korter en heeft een kooilengte van 6,35cm en een Ø 3,49cm.
Houdt er rekening mee dat de lengte nog verlengd gaat worden met de balzakring en de ruimte die je scrotum nodig heeft. Ook bij de CB6000 serie heeft CB-X rekening gehouden met de wensen van haar gebruikers voor wat betreft kleur en uitvoering. We hebben ook hier een chroom uitvoering, deze is er in beide maten, evenals de transparante versie.
De CB6000 heeft extra de camouflage look, het Woodgrain Design en de Gold Finish. Het spreekt voor zich dat je je bewust moet zijn van je wensen, wil je bv. de Gold look dan betekent dit wel dat je penis voor een groot gedeelte onzichtbaar is. Dus laat je bij aanschaf leiden door jouw wensen ten opzichte van de kuisheidskooi. 

Kies de juiste maat

De beste manier om dat uit te vinden is deze. Meet de lengte van je penis in ontspannen toestand (hij moet echt volledig slap zijn). Meet vanaf je schaambeen tot het topje van de eikel, kijk dan welke CB6000 ietsje langer is dan de penismaat. Hou hierbij rekening met de breedte van de balzakring en de ruimte tussen peniskooi en ring. Nu kun je dus nauwkeurig bepalen of de CB6000(S) voor jou geschikt is of dat je moet gaan voor één van de andere CB-X modellen.

Onderhoud van de CB6000 peniskooien

Hygiëne is bij het dragen, van welke peniskooi dan ook, erg belangrijk. Zeker wanneer je, zoals in dit geval de CB6000 24/7 wilt gaan dragen.
Er is natuurlijk een verschil tussen de kooi reinigen terwijl je hem draagt en de peniskooi grondig reinigen, voordat je hem opbergt.
Reinigen tijdens het dragen, doe je het gemakkelijkst tijdens de dagelijkse douchebeurt. Door de ventilatie gaten kun je gemakkelijk water en zeep laten vloeien, gebruik eventueel een zachte tandenborstel om moeilijk bereikbare plaatsen aan de kuisheidskooi te reinigen (bv. waar onderdelen samenkomen). Daarna alles grondig afspoelen en voor zover mogelijk goed drogen. Gebruik eventueel ook de onder beschreven spray.
Reinigen voor het opbergen is ook erg belangrijk, want je wilt zeker geen voedingsbodem voor bacteriën hebben. Ga hier net zo te werk als bij de douchebeurt, met dien verstande dat je penis er dan niet in zit en de onderdelen los liggen. Eenmaal goed gewassen is het zaak om de kooi goed te desinfecteren, gebruik hier voor een goede, ontsmettende Cleaner. Bijvoorbeeld MisterB clean dit is een gebruiksklare oplossing in een handige sprayflacon die werkt antimicrobieel tegen bacteriën, schimmels en virussen. DGHM / VAH getest en goedgekeurd. Mister B Clean is een multifunctionele all round cleaner, desinfecteert kunststoffen, metalen, rubber en latex toys binnen een paar seconden. Tast leren en rubberen kleding niet aan. Water oplosbaar en met een huidvriendelijke pH-waarde.
Natuurlijk kun je ook je eigen vertrouwde Toy-cleaner gebruiken.
Berg tot slot je chastity-cage op in de bijgeleverde etui.

Slappe penis uit peniskooi

Soms kan het toch nog voorkomen dat het lukt om de penis uit de peniskooi te halen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling bij een Chastity-cage, immers de CB6000(S) is geplaatst om aanraking en stimulatie van de penis onmogelijk te maken. Hiervoor is natuurlijk een oplossing en wel in de vorm van "Points Of Intrigue" (kortweg POI). Dit is een zeer effectief onderdeel dat geplaatst wordt voor de peniskooi. Bijkomend voordeel is de puntjes op de schijfjes die zorgen immer voor een prikkelende sensatie. De P.O.I.-set bestaat uit 3 verschillende diepte maten, alle drie voorzien van punten voor extra stimulatie.
Klik hier om deze CB-X onderdelen te bestellen.

Kan ik reizen met de peniskooi CB6000 zonder alarm van detectiepoortje

Natuurlijk, graag zelfs, zo kan de sleutelhouder gerust zijn, de jouw opgelegde geheelonthouding op seksueel gebied blijft in stand. Ook met de CB6000(S) kun je door detectiepoortjes zonder dat deze afgaan, het materiaal is immers kunststof. Het is dan wel zaak om het metalen hangslotje te vervangen door een slotje van plastic, niet te detecteren, met maar 1 nadeel, ze gaan maar één periode mee. In tegenstelling tot zijn metalen variant is dit plastic slotje alleen maar vast te klikken en moet het bij verwijdering doorgeknipt worden. Kuisheidskooi.nl verkoopt de originele plastic CB-X slotjes (“Locked Up”) en de veel voordeliger slotjes met wervende teksten als "Fuck Me" en "Fuck you".
Klik hier voor slotjes.

 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops