Winkelwagen Geen producten

CB3000

De eerste kuisheidskooi uit de CB-X serie was de vertrouwde CB3000. Inmiddels heeft ook deze klassieker een forse facelift ondergaan. Zo is de stand van de pinnen veranderd om het gebruikscomfort te verhogen, hierdoor was het ook noodzakelijk om de peniskooi te vervolmaken. Ook de ringen zijn aangepast, zodat alle onderdelen van de CB-X serie uitwisselbaar zijn. Kortom met de nieuwe versie van de vertrouwde CB3000 is de CB-X serie nog beter en completer geworden. De CB3000 is de op één na kleinste in het assortiment van CB-X.


 


Bezig met laden...

CB3000 peniskooien

Deze mooie doorzichtige vernieuwde versie van de CB3000 is nu verkrijgbaar in 2 kleuren. Hou je het liever rustig en wil je een weinig opvallende peniskooi, vind je wat er in zit veel mooier om te zien, ga dan voor de Transparante versie. Maar hou je wel van een beetje opvallend, dan neem je natuurlijk de in het oog springende Roze versie. Ook hier word je nog een kijkje gegund op je penis, maar de meeste aandacht zal toch in eerste instantie uitgaan naar de knalroze peniskooi, En de tweede gedachte zal zijn wat er in opgesloten zit. De maatvoering van deze peniskooi is de kooilengte van 7.62cm en een Ø van 3.68cm. 

Kies de juiste maat

De beste manier om dat uit te vinden is deze. Meet de lengte van je penis in ontspannen toestand (hij moet echt volledig slap zijn). Meet vanaf je schaambeen tot het topje van de eikel, kijk dan of de CB3000 ietsje langer is dan de penismaat. Hou hierbij rekening met de breedte van de balzakring en de ruimte tussen peniskooi en ring. Komen deze maten niet overeen kies dan een ander model CB-X.

Onderhoud van de CB3000 peniskooien

Hygiëne is bij het dragen, van welke peniskooi dan ook, erg belangrijk. Zeker wanneer je, zoals in dit geval de CB3000 24/7 wilt gaan dragen.
Er is natuurlijk een verschil tussen de kooi reinigen terwijl je hem draagt en de peniskooi grondig reinigen, voordat je hem opbergt.
Reinigen tijdens het dragen, doe je het gemakkelijkst tijdens de dagelijkse douchebeurt. Door de ventilatie gaten kun je gemakkelijk water en zeep laten vloeien, gebruik eventueel een zachte tandenborstel om moeilijk bereikbare plaatsen aan de kuisheidskooi te reinigen (bv. waar onderdelen samenkomen). Daarna alles grondig afspoelen en voor zover mogelijk goed drogen. Gebruik eventueel ook de onder beschreven spray.
Reinigen voor het opbergen is ook erg belangrijk, want je wilt zeker geen voedingsbodem voor bacteriën hebben. Ga hier net zo te werk als bij de douchebeurt, met dien verstande dat je penis er dan niet in zit en de onderdelen los liggen. Eenmaal goed gewassen is het zaak om de kooi goed te desinfecteren, gebruik hier voor een goede, ontsmettende Cleaner. Bijvoorbeeld MisterB clean dit is een gebruiksklare oplossing in een handige sprayflacon die werkt antimicrobieel tegen bacteriën, schimmels en virussen. DGHM / VAH getest en goedgekeurd. Mister B Clean is een multifunctionele all round cleaner, desinfecteert kunststoffen, metalen, rubber en latex toys binnen een paar seconden. Tast leren en rubberen kleding niet aan. Water oplosbaar en met een huidvriendelijke pH-waarde.

Slappe penis uit peniskooi

Soms kan het toch nog voorkomen dat het lukt om de penis uit de peniskooi te halen. Hiervoor is natuurlijk een oplossing en wel in de vorm van "Points Of Intrigue" (kortweg POI). Dit is een zeer effectief onderdeel dat geplaatst wordt voor de peniskooi. Bijkomend voordeel is de puntjes op de schijfjes die zorgen immer voor een prikkelende sensatie. De P.O.I.-set bestaat uit 3 verschillende diepte maten, alle drie voorzien van punten voor extra stimulatie.
Klik hier om deze CB-X onderdelen te bestellen.

Kan ik reizen met de peniskooi CB3000 zonder alarm van detectiepoortje

Dat is geen enkel probleem, de sleutelhouder gerust zijn, dat jouw exclusiviteit voor hem of haar gewaarborgd blijft. Ook met de CB3000 kun je door detectiepoortjes zonder dat deze afgaan, het materiaal is immers kunststof. Met één heel simpele aanpassing is het reizen geen enkel probleem.
Wanneer je het metalen slot vervangt door een plastic genummerd slot kun je gewoon door de detectie-poortjes op vliegvelden en dergelijke. Het is wel zo dat deze uniek genummerde slotjes niet opnieuw gebruikt kunnen worden. Wij verkopen de originele CB-X slotjes en de goedkopere versie, deze is even doeltreffend, beide zijn voorzien van pakkende en uitnodigende teksten. Klik hier voor slotjes.

 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops