Winkelwagen Geen producten

CB-X Kuisheidskooi

Met de komst van de CB-X peniskooien, is er een moderne variant gemaakt op het aloude begrip en gebruik van kuisheidskooien, nu meer op de man gericht. Zeker met de ontwikkelingen van vandaag de dag, over het invullen van de sex-behoefte en seks-beleving, is een veilige kuisheidskooi een onmisbaar attribuut geworden. Veelal wordt de peniskooi ingezet als onderdeel van het liefdesspel, en de aanloop er naar toe, en welke rol je daarin ook speelt de CB-X kuisheidskooi is er in diverse varianten, kleurstellingen en uitvoeringen, zodat er altijd één precies past bij jouw chastity-wensen. En als je als partner wilt dat ‘hij’ exclusief voor en van jou is, dan is een chastity-cage van CB-X het middel om je daarvan te verzekeren.​


CB3000
CB3000
CB6000
CB6000
The-Curve
The Curve
CBX-onderdelen
CBX onderdelen
 

Wat is het verschil tussen de CB-X modellen ?

De CB3000 heeft een kooilengte van 7,62 cm en een Ø 3,68 cm - Ringkeuze Ø 3,81cm - 4,12cm - 4,44cm - 4,76cm - 5,08cm
Bestel de CB3000
De CB6000 heeft een kooilengte van 8,52 cm en een Ø 3,49 cm - Ringkeuze Ø 3,81cm - 4,12cm - 4,44cm - 4,76cm - 5,08cm
Bestel de CB6000
De CB6000S heeft een kooilengte van 6,35 cm en een Ø 3,49 cm - Ringkeuze Ø 3,81cm - 4,12cm - 4,44cm - 4,76cm - 5,08cm
Bestel de CB6000S
De The Curve heeft een kooilengte van 9,52 cm en een Ø 3,81 cm - Ringkeuze Ø 3,81cm - 4,12cm - 4,44cm - 4,76cm - 5,08cm
Bestel the Curve

Hoe weet ik welke CB-X ik moet bestellen ?

Als de penis volledig slap is, meet je de lengte vanaf het schaambeen tot het topje van de eikel.
Kies dan de CBX die iets groter is dan wat de lengte is van de slappe penis
Wij hebben een zorgvuldig geselecteerd assortiment CB-X kuisheidskooien. 
 

Alle CB kuisheidskooien worden geleverd met de navolgende onderdelen

  • een peniskooi
  • 5 verschillende maten ringen
  • sluitpennen
  • 3 spacers van verschillende lengte
  • metalen slot met 2 sleutels
  • 5 individueel genummerde plastic slotjes
  • opberg etui met rits
 
Alle onderdelen van de CB-X kuisheidskooi passen inelkaar als een puzzel. De twee geleide-pinnen houden de ring en de peniskooi samen. De ovale borgpen verbindt de ring met de kooi met daartussen  geplaatst één van de spacers. De spacer vergroot de afstand tussen de ring en de peniskooi.
Het platte ontwerp van de ringen zorgt voor een plezierig draag comfort. De verschillende maten ringen en spacers zorgen ervoor dat je de best mogelijke pasvorm voor jezelf kunt creëren.
Het slotje zorgt er onder anderen voor dat de onderdelen bijeen blijven.

Bekijk hier de video hoe je de CB-X inelkaar zet, deze is voor alle cb's hetzelfde.


 

CBX onderdelen los bijbestellen

Ook al wordt de CB-X compleet geleverd, toch zijn er een paar onderdelen bij nodig en of gewenst.
Om te beginnen hebben we de metalen slotjes, het metalen slotje wordt ook bijgeleverd bij de chastity CB-X, maar kan soms ook vervangen moeten worden. Voorts bestaan er plastic slotjes voor op reis, want zeker wanneer je buiten het blikveld van de sleutel beheerder bent, zal diegene er zeker van willen zijn, dat jij je houdt aan de algehele onthoudingsafspraak. 
Als je op (zaken)reis bent wil je natuurlijk niet dat de douanedetectie poortjes afgaan op jouw peniskooi. Ook hierin is  voorzien. Kuisheidskooi Winkel levert zeer voordelig geprijsde genummerde plastic slotjes met wervende teksten. Wat te denken van: "Fuck me,  Fuck you, Chastity en Locked up".
Dan hebben we nog de CB-X points of intrigue (POI), dit is een onderdeeltje dat voor de peniskooi wordt geplaatst mocht je je penis in slappe toestand toch uit de kooi kunnen halen. De POI wordt geleverd in een setje van 3 verschillende maten.
Bestel CBX onderdelen

De voordelen van de CB-X kuisheidskooi

Comfort

Doordat diverse onderdelen in verschillende maten worden geleverd, kun je de kooi geheel naar eigen wens op maat maken. De ring heeft een platte vorm.
Dit alles tezamen maakt deze peniskooi uitermate geschikt om hem veilig en comfortabel voor langere tijd achtereen te dragen.

Ontwerp

Het concept om een peniskooi te vervaardigen van een duurzaam plastic was innovatief. Hij is licht van gewicht en hygiënisch.
De peniskooien hebben mooi afgeronde vormen en zijn stuk voor stuk met de hand gecontroleerd.
Bij dit oogstrelende ontwerp hoort natuurlijk ook een mooie etui om de CB-X, veilig en beschermd tegen vocht, in op te bergen, deze wordt meegeleverd.
 

Hygiëne

CB-X kuisheidskooien zijn gemaakt van Polycarbonate. De penisschacht van het ontwerp heeft meerdere ventilatie openingen. Dit maakt het voor de drager mogelijk om de penis en de peniskooi dagelijks goed te reinigen. Natuurlijk zijn de ventilatie openingen ook zeer belangrijk voor het natuurlijk laten ademen van de penis. (De huid is een orgaan dat ademt en mag dus nooit langdurig verstoken blijven van frisse lucht) Dit alles is zeker van belang wanneer je van plan bent om de chastity-cage meerdere dagen achtereen te dragen.
 

Veiligheid

De peniskooien van CB-X zijn flexibel, sterk en duurzaam. De drager kan er tijdens het dragen zijn normale lichamelijke arbeid mee verrichten en zelfs  gewoon sporten. En dit alles zonder ook maar een moment bang te hoeven zijn dat de kuisheidskooi zal breken en hem zal verwonden. Het slotsysteem verzekerd de sleuteldrager ervan dat ontsnappen uit de CB-X onmogelijk is., zonder dat de sleuteldrager het slot opent.


 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops