Winkelwagen Geen producten

Bon4

De eerste siliconen Bon4 kuisheidskooi voor mannen stamt uit 2009, slechts 4 jaar later, in 2013 is de Bon4 serie uitgebreid met de Stainless steel peniskooi de Bon4M. Om de klanten zekerheid te geven omtrent de echtheid van de Bon4M, is elke kooi voorzien van zijn eigen unieke 5-cijferige  ingegraveerde code.

 


Bon4-Metaal
Bon4 Metaal
Bon4-Siliconen
Bon4 Siliconen
Bon4-onderdelen
Bon4 onderdelen
 

Waarom voor een BON4 kiezen

De siliconen Bon4 is ontworpen in nauwe samenwerking met frequente dragers van peniskooien en dit heeft geresulteerd in een comfortabele kuisheidskooi. Het flexibele materiaal zorgt ervoor dat je de kooi kunt dragen bij je normale dagelijkse activiteiten. Bijkomend groot voordeel is dat de peniskooi niet of nauwelijks is waartenemen onder je kleding. En voor detectie poortjes, bijvoorbeeld op een vliegveld, zijn er de genummerde plastic slotjes (Er zitten enkele bijgesloten in elke Bon4 chastity-cage) En voor degene met een grotere penis is er de Bon4L.DE BON4M and BON4Msmall stainless steel series zijn voor diegenen die een zeer solide en veilige peniskooi wensen. Vergeleken met de siliconen Bon4
zijn deze zwaarder in gewicht, dit is natuurlijk ook te voelen wanneer je hem draagt. De Bon4M is het serieuze chastity bondage werk. Een grote groep Kuisheidskooi liefhebbers prefereren het uiterlijk, design en draaggenot van dit koele staal.  Alle Bon4 kuisheidskooien (siliconen en stainless steel) hebben 4 scrotumringen in verschillende maten. Geef jezelf en je lichaam rustig de tijd om aan een (nieuwe) peniskooi te wennen. Bouw de uren dat je de kuisheidskooi draagt rustig op. Want wat absoluut voorop moet blijven staan is, dat je moet genieten van je Bon4. Het dragen van de Chastity-cage zal een oppepper betekenen voor je relatie, dus aarzel niet langer en overhandig de sleutel aan de sleutelhouder.


De foto toont het, laser ingegraveerde, 5-cijferige code nummer welke de echtheid van de Bon4M garandeert.

Alle chastity kooien van Bon4 zijn een plezier om te dragen en hebben allemaal een garantie periode van een jaar.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops