Winkelwagen Geen producten
StrictGate Kuisheidsgordel

  23-12-2016     Reacties (0)

StrictGate Kuisheidsgordel Nieuw in ons assortiment, de StrictGate chastity cage. De StrictGate wordt met de hand vervaardigd in Zwitserland en is het nieuwste product van de leverancier van onder anderen de Birdlocked V2 en de HolyTrainer. De StrictGate wordt gemaakt van 2 natuurlijke materialen, medical grade silicone voor de kooi en bio resins voor de balzakring en de pledge ring. De pledge ring veranderd je StrictGate in 4 varianten. De pledge ring moet worden geplaatst in de kooi. De 4 varianten zijn de Standaard (deze wordt meegeleverd met de StrictGate - de Limino (geeft licht in het donker - de Pico (voor als je straf hebt verdiend) - en de Stricto (deze zit lekker strak)

Lees meer

Birdlocked versie 2 second skin

  31-08-2016     Reacties (1)

Birdlocked versie 2 second skin Birdlocked heeft een nieuwe versie uitgebracht, de Birdlocked V2 . De ring van deze peniskooi is 3D vervaardigd en de silicone gebruikt voor de ring heeft een open structuur waardoor je huid goed kan ademen.

Lees meer

Holytrainer peniskooi

  30-03-2016     Reacties (1)

Holytrainer peniskooi Al heel lang zijn we bezig met (gedwongen) kuisheid en tot nu voldeed nog geen enkel artikel. Of de huid werd schraal of het slotje maakte geluid tijdens het lopen. Maar eindelijk is de Holytrainer op de markt en tot nu toe voldoet hij prima, kan langere periode gedragen worden en door de speciaal gevormde ring geeft hij ook geen huidirritatie. 's Nachts kan hij ook prima gedragen worden, je hebt dan ''alleen'' nog maar last van nachtelijke erecties, maar dat is dan ook juist de bedoeling Heb je tips voor onze klanten, plaats ze dan hier

Lees meer

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops