Winkelwagen Geen producten

Birdlocked onderdelen

Ook al bestaan de birdlocked kuisheidskooien allemaal uit één stuk, toch zijn er een paar onderdelen bij nodig en of gewenst.
Om te beginnen hebben we de plastic sluitriempjes. Deze worden natuurlijk meegeleverd bij de peniskooi, maar ze kunnen slijten of verloren gaan. Of, ingeval van plotseling moeten verwijderen van de peniskooi, doorgeknipt worden om zo de birdlocked zelf heel te houden.
Dan hebben we natuurlijk de slotjes, het metalen slotje wordt ook bijgeleverd bij de chastity birdlocked, maar kan soms ook vervangen moeten worden. Voorts bestaan er plastic slotjes voor op reis, want zeker wanneer je buiten het blikveld van de sleutel beheerder bent, zal diegene er zeker van willen zijn, dat jij je houdt aan de algehele onthoudingsafspraak. 
Als je op (zaken)reis bent wil je natuurlijk niet dat de Douanedetectie poortjes afgaan op jouw peniskooi. Ook hierin is  voorzien. Kuisheidskooi Winkel levert zeer voordelige genummerde plastic slotjes met wervende teksten. Wat te denken van: "Fuck me,  Fuck you, Chastity en Locked up".
En ben je drager van een Prince Albert, dan heeft Birdlocked ook een "Security cordon for Prince Albert".


 


Bezig met laden...

Gebruik van de Birdlocked Peniskooi

Je hebt nu alle Birdlocked Chastity-cages kunnen bekijken en wellicht je keuze al kunnen bepalen. Eventueel heb je ook al kunnen beslissen of je de extra verkrijgbare onderdelen nodig hebt.
Daarom zullen we deze ruimte gebruiken om je een beetje meer te vertellen over het praktische gebruik van de kuisheidskooi Birdlocked.  
Buiten het enorme plezier dat je met en van de peniskooi kunt hebben, mag je een  heel belangrijk aspect  niet uit het oog verliezen. En dat is de hygiëne, immers:  nadert het tijdstip dat je wordt bevrijdt door de sleutelhouder dan wil je een fris en schoon ‘wapentuig’ hebben, gereed voor actie. 

Het tweede onderdeel is  de hygiëne omwille van je gezondheid. Bij de dagelijkse reiniging van zowel kooi als scrotum en penis dien je je er van te vergewissen dat er geen irritaties zijn opgetreden. Wees alert op geurtjes, vaak het eerste signaal dat er iets met  de peniskooi moet gebeuren, namelijk reinigen. Dit kan prima terwijl de kooi gedragen wordt. 
Het reinigen van de Birdlocked peniskooi tijdens het dragen: bijvoorbeeld onder de douche of in bad. Gebruik een milde zeep en reinig kooi en penis zorgvuldig, gebruik eventueel een zachte tandenborstel. Zorg ervoor dat kooi, penis en ballen goed schoon zijn en spoel grondig af met warm water. Droog na de douchebeurt alles zo zorgvuldig mogelijk.  

Wanneer je de peniskooi niet draagt, dient hij altijd schoon opgeruimd te worden. Feitelijk geldt nu eenzelfde soort reiniging als wanneer je de kooi draagt.

Plus extra: gebruik een desinfecterende toycleaner (zie gebruiksaanwijzing op flacon)  en berg de kooi netjes en stofvrij op in zijn etui zodat je ervan verzekerd bent dat hij schoon en fris is voor het volgende gebruik. Klik op Body & Toycare om naar de onderhoudsartikelen te gaan.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops