Winkelwagen Geen producten

Birdlocked V2

De Birdlocked V2 is een peniskooi gemaakt van silicone die ook in de medische wereld wordt gebruikt.
De Birdlocked V2 2nd skin is net zo goed als zijn voorganger maar heeft nu een 3D ring en het materiaal van de ring is ademend.
Deze peniskooi heeft een uniek en comfortabel sluitingsmechanisme die jouw penis perfekt opgesloten houdt in zijn kooi.
Niemand ziet dat jij een peniskooi draagt onder je kleren. De silicone peniskooi is onbreekbaar en wordt geleverd met een sluitingsriempje en sluitingspin en een hoogwaardige, roestvrij slotje met 2 sleutels en alles netjes verpakt in een etui.
Bestel nu de Birdlocked V2 peniskooi, hij wordt in no time bij je afgeleverd in een discrete verpakking.


Birdlocked-V2-Classic
Birdlocked V2 Classic
Birdlocked-V2-Mini
Birdlocked V2 Mini
Birdlocked-V2-Neo
Birdlocked V2 Neo
Birdlocked-V2-Pico
Birdlocked V2 Pico
Birdlocked-onderdelen
Birdlocked onderdelen
 

Wat is het verschil tussen de Birdlocked modellen ?

De Birdlocked V2 Classic heeft een kooilengte van 95mm - Ringkeuze Ø 40, 45 en 50 mm
De Birdlocked V2 Mini heeft een kooilengte van 84mm - Ringkeuze Ø 40 en 45 mm
De Birdlocked V2 Maxi heeft een kooilengte van 105mm - Ringkeuze Ø 50 en 53 mm
De Birdlocked V2 Neo heeft een kooilengte van 95mm en heeft een speciale vorm - Ringkeuze standaard maat Ø 45/52 mm
De Birdlocked V2 Pico heeft een kooilengte van 95mm en aan de binnenkant van de kooi zitten 17 siliconen spijkers - Ringkeuze Ø 40, 45 en 50 mm

De Birdlocked peniskooi is gemaakt uit één stuk

Doordat deze chastity-cage uit een stuk vervaardigd is, geeft deze peniskooi veel draagcomfort. Ook het aanbrengen van de kooi is simpel, geen gedoe met losse onderdelen en beknelde velletjes. Er zijn voldoende ventilatie openingen aangebracht in de schacht van de peniskooi, die een goede luchtcirculatie waarborgen. En dan is er het even simpele als briljante idee om de balring niet rond maar driehoekig uit te voeren. Door te kiezen voor deze vorm wordt het scrotum op de juiste wijze gevangen gehouden, nergens zal een beklemming of ander ongemak plaatsvinden (bij keuze van de juiste ringmaat) Deze natuurlijke vorm heeft het dragen van een kuisheidskooi voor de man zo veel comfortabeler en gezonder gemaakt. Het dragen van een Birdlocked peniskooi over een langere periode zal dan ook geen enkel probleem geven. Zorg wel altijd voor een goede hygiëne, immers je wilt dat zowel de gevangene als de bewaker zolang mogelijk in optimale conditie blijven.

Bekijk hier de video van de Birdlocked

De voordelen van de Birdlocked peniskooi

Comfort

Het enorme voordeel van het ‘uit een stuk vervaardigd ontwerp’ is, dat deze Birdlocked chastity-cage geen extra samenstelling van losse balzakring en peniskooi schacht  heeft. De driehoekig gevormde balring is ergonomisch zeer verantwoord en past heel goed bij de anatomie ter plaatse  van de man.  Dit alles tezamen maakt deze peniskooi uitermate geschikt om hem veilig en comfortabel voor langere tijd achtereen te dragen.

Ontwerp

De modellen van al onze birdlocked kuisheidskooien zijn met de hand gebeeldhouwd om zo tot het perfecte ontwerp voor wat betreft Design en draagcomfort te komen. Dit heeft geresulteerd in visueel aantrekkelijke modellen met mooie afgeronde vormen. Doordat er geen scherpe vormen aan het ontwerp zitten zijn deze kuisheidsgordels voor de penis erg sterk. Bij dit oogstrelende ontwerp hoort natuurlijk ook een mooie etui om de Birdlocked, veilig en beschermd tegen vocht, in op te bergen, deze wordt meegeleverd.
 

Hygiëne

Birdlocked kuisheidskooien zijn gemaakt van Medische siliconen. De penisschacht van het ontwerp heeft meerdere ventilatie openingen. Dit maakt het voor de drager mogelijk om de penis en de peniskooi dagelijks goed te reinigen. Natuurlijk zijn de ventilatie openingen ook zeer belangrijk voor het natuurlijk laten ademen van de penis. (De huid is een orgaan dat ademt en mag dus nooit langdurig verstoken blijven van frisse lucht) Dit alles is zeker van belang wanneer je van plan bent om de chastity-cage meerdere dagen achtereen te dragen.
 

Veiligheid

De peniskooien van Birdlocked zijn flexibel, sterk en duurzaam. De drager kan er tijdens het dragen zijn normale lichamelijke arbeid mee verrichten en zelfs  gewoon sporten. En dit alles zonder ook maar een moment bang te hoeven zijn dat de kuisheidskooi zal breken en hem zal verwonden. Het ingenieuze  ontwerp van het slotsysteem (ontwikkeld door Birdlocked) verzekerd de sleuteldrager ervan dat ontsnappen uit de Birdlocked onmogelijk is., zonder dat de sleuteldrager het slot opent. In noodgevallen is het natuurlijk mogelijk om de slotstrip door te knippen met een schaar. Het grote bijkomende voordeel van deze slotstrip is, dat de peniskooi zelf helemaal heel blijft. En beschikbaar voor de volgende sessie, de strips verkopen wij los.Birdlocked V2 maxi, classic en mini

Birdlocked V2 in verschillende kleuren
 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops