Winkelwagen Geen producten

Alles 14 dagen op zicht

Voor bestellingen bij Kuisheidskooi.nl geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. 

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 
 
Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je de aankoop ontbinden door ofwel binnen de zichttermijn aan ons te melden dat je van de koop af wil zien of door de producten binnen de zichttermijn direct terug te sturen.
Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.
Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren: 
  • Binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • Als het artikel compleet is
  • In de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om: 
  • Producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast.  
  • Artikelen die zijn gepast en uit oogpunt van hygiëne niet kunnen worden geruild, zoals bijvoorbeeld een peniskooi, penisring en buttplug. In algemene zin dus artikelen die je anaal of vaginaal hebt geprobeerd en artikelen die je om de penis- en/of balzak hebt gepast. Je mag een artikel bekijken zoals je dat ook in een winkel kunt doen. Wij garanderen onze klanten een fris en ongebruikt product.
Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden

Om het retourneren van je bestelde artikelen zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we hiervoor een stappenplan gemaakt, deze vindt je hier.

Model formulier voor herroeping overeenkomst voor als je deze per post wilt versturen.

Je bent niet verplicht om het stappenplan of model formulier te gebruiken, maar het bespoedigt wel de afhandeling van je retouren.

Het retouradres is:
ESC Webshops
t.a.v. afdeling retouren
Bloemakkers 13
9461GX Gieten

Kosten
De kosten van retourzending zijn voor je eigen rekening en risico.
Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling van je retourzending
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

✓ voor 17:30 uur besteld = morgen in huis*   ✓ 12 maanden garantie   ✓ Uitmuntende service

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2018 ESC-Webshops VOF

Kuishuidskooi winkel is onderdeel van ESC webshops